Tot ce trebuie să știi despre foliile auto LLumar

La un moment dat, orice iubitor de mașini își dorește ca geamurile sale să arate altfel decât cele pe care le vezi zilnic pe stradă. Își dorește pur și simplu altceva, iar acest mic detaliu de geamuri fumurii aduce un plus de eleganță mașinii tale.

Însă nu este vorba doar de eleganță, ci si despre funcționalitatea acestor geamuri fumurii. Ați văzut de foarte multe ori pe stradă echipaje de Poliție sau Jandarmerie care au geamuri fumurii. Ei bine, rolul acestora este de a păstra siguranța și de a face ca rolul și munca acestor oameni să fie mult mai sigură.

Fie că vorbim despre folie solară, folie auto geamuri antiefracție sau folie cu rol de blocare a razelor UV, acestea trebuie să fie obligatoriu autorizate RAR, iar noi vă oferim garanția că nu veți porni la drum în ilegalitate.

Cum alegem folia auto
Este foarte important să știți că alegerea unei folii auto de foarte bună calitate înseamnă siguranța în mașină. De ce? Pentru că o folie auto de proastă calitate nu are o vizibilitate foarte bună, deci poate duce la accidente în trafic.
De aceea, folia auto fumurie LLumar nu este un moft, ci este o necesitate. Nu e ca și cum ai cumpăra această folie doar pentru că vrei LLumar, ci pentru că vrei calitate și siguranță pentru tine, dar și pentru mașina ta.
Folia auto are la bază poliester, transparent vizual, dotat cu un strat autoadeziv, care este aplicată pe geamurile auto cu scopuri diferite: protecția solară, siguranță, intimitate, filtrare UV sau pentru design.
Chiar dacă mulți dintre noi o alegem pentru design, este bine de știut că folia auto fumurie este foarte bună mai ales pentru că filtrează cantități însemnate de raze UV. Acesta folie auto fumurie LLumar reduce decolorarea tapițeriei și riscul apariției bolilor de piele cauzate de razele UV.
Dacă vorbim despre familiile cu copii cu vârsta sub șase luni, atunci protecția împotriva razelor UV este foarte importantă pentru că pielea și ochii copiilor sunt foarte sensibile.
Folia auto LLumar nu numai că asigură protecția împotriva acestor raze UV, având în vedere că substanța este încorporată în structura foliei auto, dar asigură o viață mai lungă și componentelor mașinii: bordul, tapițeria din piele care poate să se uzeze mult mai repede dacă nu este protejată în mod corespunzător.
Ce mai trebuie să știți despre foliile auto este ca acestea vă pot proteja geamurile în cazul unei furtuni agresive cu grindină, dar reduc numărul de cioburi și răni în cazul accidentelor.
Testele de laborator demonstreză că o folie auto antiefracție suficient de groasă (175 microni) poate întârzia chiar şi cu 40 de secunde pătrunderea în interiorul autoturismului. În caz de accident, foliile auto antiefracţie pot fi deasemenea utile.
Sfat de final: alege întotdeauna un atelier certificat în montajul foliei auto LLumar. Nu numai că este cea mai cunoscută și cea mai căutată, însă aspectul fumuriu al geamurilor tale se aplică pe mașină cu un strat serios de seriozitate și calitate. Alege întotdeauna calitatea, mai ales atunci când intră în discuție mașina ta.
O folosești în fiecare zi și merită puțină apreciere din partea ta. Și cum poți să apreciezi o mașină altfel decât oferindu-i produse de calitate?
Dacă optezi pentru o folie auto pentru mașina ta și îți dorești mult aspectul de geamuri fumurii, alege un atelier care montează folie auto LLumar și îți poate dovedi prin certificate că folia folosită este într-adevar LLumar. Ar trebui să mai ai grijă la un mic detaliu: nu oricine poate să monteze corect o folie auto, așa că asigură-te că atelierul la care mergi îți poate dovedi cu acte că este specializat în montarea de folii auto.
Fie că îți dorești geamuri fumurii pentru aspect, fie pentru siguranță, fie că vrei să-ți protejezi mașina dar și familia de razele UV, alege întotdeauna calitatea. Alege o folie auto LLumar și un atelier calificat, care se gândește la client înainte de toate. Mai mult de atât: gândește-te înainte de toate că ilegalitatea nu e o opțiune, așa că ai în vedere că foliile auto din atelierul ales de tine să fie omologate RAR.
Folia auto LLumar nu mai este de multă vreme un moft, ci un semn al calității superioare în materie de geamuri fumurii.
Grija, atenție, certificare, acte care dovedesc că suntem atestați să montam folie auto LLumar, dar și omologare RAR. Pe toate le găsiți în atelierul nostru. Punem înainte de toate grija pentru client, așa că tu trebuie doar să-ți dorești geamuri fumurii, iar noi punem în aplicare.