Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.magodesign.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR
Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și conditii de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Siteul nostru vă pune la dispoziție informațiile în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site, toate informațiile să fie exacte.

Programările pe siteul nostru se fac prin apelarea telefonică, E-mail sau prin completarea formularului din pagina de contact. Odată transmisă cererea, ea reprezintă un angajament pentru achiziționarea serviciilor, precum și acceptarea termenilor și condițiilor prezente aici.

Comanda primită de la client este tratată prin prisma legislației privind regimul juridic al contractelor la distanță, fiind considerată ca atare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUȚULUI SITE-ULUI
Toate informațiile, produsele sau serviciile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. Mago Global Design SRL și ale terților, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.magodesign.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de S.C. Mago Global Design SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. Mago Global Design SRL.

Accesul și utilizarea paginilor web sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai usor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.magodesign.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginilor pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.magodesign.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezențantilor.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
www.magodesign.ro nu va acorda nici o garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, website-ul www.magodesign.ro nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea sa.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la serviciile www.magodesign.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul acestui site nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea administratorilor în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web www.magodesign.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

Modificări și completări
Ne rezervăm dreptul de a modifica, revizui, îmbunătăți sau întrerupe furnizarea de informații, produse sau servicii prezentate pe acest site fără a informa în prealabil în acest sens. Aceste modificări intră în vigoare în momentul în care sunt publicate pe site și se consideră a fi acceptate de vizitator prin folosirea în continuare a acestui site.

Legături cu alte site-uri
Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de noi utile în legatură cu conținutul site-ului sau care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri, se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri dar nu putem garanta / controla actualitatea sau exactitatea informațiilor prezente pe site-urile terților la care se face trimitere.