Montaj Folie Auto București

Folii Auto LLumar Originale

Servicii profesionale de montaj folii auto omologate RAR pentru autoturismul dvs.

Montaj folie auto? Vino la MagoDesign!

Folia auto Llumar este cea mai căutată. În primul rând pentru calitatea acesteia dar și pentru că este la modă. Da, este la modă să ai geamuri fumurii, dar oare te-ai gândit că ar fi și mai sigur să ai geamuri fumurii omologate? Te-ai gândit că dincolo de frumusețe, plus de personalitate și aspect, folia auto fumurie are și o parte funcțională? O latură ce o poate încadra fără doar și poate în categoria accesoriilor ce îți aduc siguranță în propria-ți mașină.
Soluția la îndemâna tuturor, indiferent de tipul sau marca autoturismului este aplicarea foliei auto cu diverse procente de transparență.

montaj folie auto llumar sector 5 bucuresti

Mago Global Design

0761 563 445

office@magodesign.ro

Strada Veseliei 5A, Sector 5


Traseu până la atelier
Vezi pe hărți Google
Vino cu Waze

PROGRAM

LUNI – VINERI: 9 – 18
SÂMBĂTA: 9 – 14

Mago Global Design

0761 563 445
office@magodesign.ro
Strada Veseliei 5A, Sector 5


Traseu până la atelier
Vezi pe hărți Google
Vino cu Waze

PROGRAM

LUNI – VINERI: 9 – 18
SÂMBĂTA: 9 – 14

La Mago Design folosim doar folie LLumar

lider mondial in acest domeniu.

Este de înaltă calitate iar dacă alegeți s-o montăm noi, beneficiați atât de prețuri mici căt și de profesionalism și garanția lucrării.

Montaj folie auto București

Pentru montaj folie auto LLumar în București – vino la Mago Design.
Suntem montatori profesioniști, cu experiență reală de peste 10 ani, atenți la cele mai mici detalii.

De ce este bine să aplici folie auto pe mașina ta

Folia auto reduce căldura din autoturism cu câteva grade, astfel dvs. în timpul călătoriei puteți merge cu aerul condiționat la un nivel inferior. Un ultim motiv, dar nu cel din urmă este că autoturismul dvs. va fi mult mai aspectuos.

Dar avantajele nu se opresc aici. Folia auto vă protejează, de asemenea, suprafețele și țesăturile din interior de lumina directă a soarelui. Ele pot reduce căldura din mașină prin respingerea cu până la 70% din energia solară în comparație cu geamul auto standard. Acest lucru va îmbunătăți confortul în autoturism și va reduce cantitatea de aer condiționat necesară în special în zilele de vară. Vă permite de asemenea să vă îmbunătățiți concentrarea la drum.

Avantaje

Folia auto LLumar ne protejează de razele UV. Mersul cu mașina câteva ore pe timpul zilei vara, ca de exemplu atunci când mergem în concediu, ne poate expune la riscuri iar siguranța pielii este foarte importantă. Cu o folie LLumar montată pe geamurile laterale și lunetă, în primul rând ne protejăm copiii, călătoria este mult mai sigură, mai confortabilă și este cea mai utilă modalitate de a vă menține departe de expunerea excesivă la soare.

Ultimul aspect pe care îl menționăm aici este că montajul foliei pe geamuri contribuie la adăugarea unui element de siguranță în cazul în care sunteți implicați într-un incident în trafic, împiedicând răspândirea sticlei în interiorul mașinii.

De ce să vii la noi

Mago Design este partener LLumar de peste 10 ani și în acest timp am efectuat sute de montaje cu un feedback pozitiv de 100%. Am încheiat prietenii cu mulți dintre clienții noștri și foarte multi dintre ei ne-au recomandat la rândul lor.

Fie că îți dorești geamuri fumurii pentru aspect, fie pentru siguranță, fie că vrei să-ți protejezi mașina dar și familia de razele UV, alege întotdeauna calitatea. Personalul nostru amabil si calificat te va ajuta cu placere cu orice problemă și te asistă cu toate informatiile necesare legate de serviciile oferite. Lucrăm doar pe bază de programare iar fiecare autoturism beneficiază de un anumit timp pentru ca rezultatul final să fie ireproșabil.

Scroll to Top