Confidențialitate

Website-ul magodesign.ro nu utilizează aplicații de analiză de la terți (ex: google analytics) sau de la operatorii de rețele sociale (ex: facebook pixel). De asemenea, publicarea de comentarii este dezactivată.

Ce sunt datele cu caracter personal?
Datele personale sau datele cu caracter personal sunt acele informații unice individuale privind o persoană fizică identificată sau identificabilă, referitoare la nume, adresa, cod numeric personal, IP sau număr de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Ce date colectăm?
Colectăm doar date transmise involuntar (adresa IP), atunci când interacționezi cu website-ul nostru.

Atunci când vizitezi acest website, adresa ta IP este înregistrată. Însă noi nu folosim adresa ta IP pentru a te identifica și nici pentru a fi folosită în alte scopuri.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Website-ul magodesign.ro va administra în condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate, datele tale de identificare pe care ni le furnizezi atunci când ne contactezi: nume, prenume, telefon, adresa de E-mail.

Scopul colectării datelor este: preluarea comenzilor/solicitarilor sau rezolvarea problemelor de orice natură referitoare la serviciile achiziționate prin intermediul acestui website.

Website-ul magodesign.ro nu solicită prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

Website-ul magodesign.ro nu va furniza numele, telefonul și adresa ta de E-mail altor companii cu care se află in relații de parteneriat.

Informațiile cu caracter personal pot fi furnizate către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.