Am intrebat 10 pasionati de masini ce ar modifica la o masina. Fiecare ne-a dat cateva exemple personale, iar noi am selectat 5 dintre acestea – cele pe care le-am intalnit a fi cele mai populare. Fie ca e vorba de jante, interior sau chiar geamuri fumurii, toti considera ca un plus de modificare si tuning ofera o imagine mult mai buna masinii.

❶ – Jantele

Cele mai multe modificari sunt aduse jantelor. Chiar daca restul masinii este putin modificata sau, cum se spune in lumea tuningului, stock, o janta bine aleasa ofera un alt aer masinii tale. Fie ca inlocuiesti jantele clasice cu jantele cu buza de la BBS, sau iti iei niste DOTZ-uri strasnice din fibra de carbon, o janta frumoasa si speciala va da un plus de personalitate masinii tale.

❷ – Spoilere fata si spate

Prelungirea spoilerelor din fata si din spate ofera masinii o infatisare mai agresiva si in acelasi timp, daca elementele de tuning sunt alese cu gust, ii va oferi si un aer sofisticat si mult mai sport.

❸ – Praguri

Ok. Daca am vorbit despre cosmetizarea jantelor si apoi a spoilerelor, de ce sa nu aducem un plus de culoare si lateralelor masinii prin montarea unor praguri. Pragurile, desi pentru unii un detaliu nesemnificativ, completeaza imaginea masinii tale si-i intaresc personalitatea.

❹ – Suspensia

Daca te-ai plictisit ca masina ta sa arate incompleta, ofera-i un set nou de suspensii care o pot aduce mai aproape de sol, si mai aproape de frumusetea urbana. Ai grija insa sa alegi un set de suspensii care sa-ti aduca si un plus de utilitate, astfel incat manevrabilitatea masinii sa nu-ti dea batai de cap, ci din contra.

❺ – Geamuri fumurii

Desi la moda peste tot, geamurile fumurii dau batai de cap multora. Nu este de ajuns sa alegi o folie neagra pe care sa o aplici pe geamuri. Este mult mai indicat sa mergi la un atelier certificat sa in montaj folie auto care sa-ti ofere si garantia ca folia auto omologata este de ceai mai buna calitate. Am spus un cuvant cheie cand vine vorba de geamuri fumurii: omologarea.

Exista foarte multi oameni care nu mai iau in calcul si omologarea foliei auto. Insa pentru siguranta ca totul este legal, cere o dovada ca poti iesi din atelier cu geamuri fumurii omologate.

Nu alege o folie auto ieftina. Alege cel mai bun pret pentru tine, insa nu te lasa pacalit de ateliere care nu-ti pot garanta nici macar calitatea foliei. Cel mai bine ar fi sa alegi o folie auto Llumar pentru ca acestea sunt folii auto de cea mai buna calitate.

O folie auto Llumar va dura mai mult si nu te va afecta in timp. Niste geamuri fumurii omologate vor fi tot timpul mult mai interesante decat niste geamuri fumurii pe care s-a aplicat ilegal o folie auto pentru care atelierul de montaj folie auto nu poate garanta cu nimic.

Asadar, daca doriti sa aduceti modificari masinii dumneavoastra, luati in considerare ca bunul gust trebuie sa primeze, apoi calitatea produselor pe care le alegeti. Cu cat achizitia va fi mai ieftina, cu atat calitatea va scadea, iar apoi totul se va transforma in cel mai urat tablou. Masina voastra este o extensie a personalitatii voastre, asa ca orice ati alege, alegeti cu gust si alegeti calitate.

Scroll to Top
Call Now Button0761 563 445