Top 5 lucruri pe care le poți modifica la o mașină

Am întrebat 10 pasionați de mașini ce ar modifica la o mașină. Fiecare ne-a dat câteva exemple personale, iar noi am selectat 5 dintre acestea – cele pe care le-am întâlnit a fi cele mai populare. Fie ca e vorba de jante, interior sau chiar geamuri fumurii, toți consideră că un plus de modificare și tuning oferă o imagine mult mai bună mașinii.

❶ – Jantele

Cele mai multe modificări sunt aduse jantelor. Chiar dacă restul mașinii este puțin modificată sau, cum se spune în lumea tuningului, stock, o jantă bine aleasă oferă un alt aer mașinii tale. Fie că înlocuiești jantele clasice cu jantele cu buză de la BBS, sau îți iei niște DOTZ-uri strașnice din fibră de carbon, o jantă frumoasă și specială va da un plus de personalitate mașinii tale.

❷ – Spoilere față și spate

Prelungirea spoilerelor din față și din spate oferă mașinii o infățișare mai agresivă și în același tim. Dacă elementele de tuning sunt alese cu gust, îi va oferi și un aer sofisticat și mult mai sport.

❸ – Praguri

Ok. Dacă am vorbit despre cosmetizarea jantelor și apoi a spoilerelor, de ce să nu aducem un plus de culoare și lateralelor mașinii prin montarea unor praguri. Pragurile, deși pentru unii un detaliu nesemnificativ, completează imaginea mașinii tale și-i întăresc personalitatea.

❹ – Suspensia

Dacă te-ai plictisit ca mașina ta să arate incompletă, oferă-i un set nou de suspensii care o pot aduce mai aproape de sol și mai aproape de frumusețea urbană. Ai grijă însă să alegi un set de suspensii care să-ți aducă și un plus de utilitate, astfel încât manevrabilitatea mașinii să nu-ți dea bătăi de cap, ci din contră.

❺ – Geamuri fumurii

Deși la modă peste tot, geamurile fumurii dau bătăi de cap multora. Nu este de ajuns să alegi o folie neagră pe care să o aplici pe geamuri. Este mult mai indicat să mergi la un atelier certificat în montaj folie auto care să-ți ofere și garanția că folia auto omologată este de cea mai bună calitate. Am spus un cuvânt cheie când vine vorba de geamuri fumurii: omologarea.

Există foarte mulți oameni care nu mai iau în calcul și omologarea foliei auto. Însă pentru siguranța că totul este legal, cere o dovadă că poți iesi din atelier cu geamuri fumurii omologate.

Nu alege o folie auto ieftină. Alege cel mai bun preț pentru tine, însă nu te lăsa păcălit de ateliere care nu-ți pot garanta nici măcar calitatea foliei. Cel mai bine ar fi să alegi o folie auto LLumar, pentru că acestea sunt folii auto de cea mai bună calitate.

O folie auto LLumar va dura mai mult și nu te va afecta în timp. Niște geamuri fumurii omologate vor fi tot timpul mult mai interesante decât niște geamuri fumurii pe care s-a aplicat ilegal o folie auto, pentru care atelierul de montaj nu poate garanta cu nimic.

Așadar, dacă doriți să aduceți modificări mașinii dumneavoastră, luați în considerare că bunul gust trebuie să primeze, apoi calitatea produselor pe care le alegeți. Cu cât achiziția va fi mai ieftină, cu atât calitatea va scădea, iar apoi totul se va transforma în cel mai urât tablou. Mașina voastră este o extensie a personalității voastre, așa că orice ați alege, alegeți cu gust și alegeți calitate.